Екологічне дитинство з екологічною коляскою Greentom!

Екологічне дитинство з екологічною коляскою Greentom!

 

Робіть правильний вибір з дитинства. Компанія Greentom допоможе Вам у цьому J Голандський бренд колясок та аксесуарів Greentom першим у світі зацікавився проблемою забруднення нашої планети, адже сучасна поверхня землі швидкими темпами забруднюється безліччю відходів, які піддаються повторній переробці. Greentom вирішили створити естетичний, красивий, корисний продукт з пластику. «Все велике починається з чогось маленького» - девіз компанії, у якої все починається з перших ескізів та закінчується досконалими колясками. Продукція Greentom підкорила серця мільйонів батьків та малюків у всьому світі, а наша планета стала на краплинку чистіша.

Бренд пропонує прогулянкові коляски 2ох моделей:

  • Reversible – для малюків від 6ти місяців до 15кг з реверсним сидінням, яке можна змінювати: для маленької дитини встановлюємо личком до мами, а коли малюк сидить і хоче вивчати світ, встановлюємо личком по напрямку руху. Сидіння – гамак, тобто можна опускати до лежачого положення;
  • Classic – для дітей від 6ти місяців до 18кг з класичним сидінням встановленим по напрямку руху.

Також в модельному ряді колясок представлена класична люлька+шассі , що досить рідко зустрічається в продажі, та аксусуари для колясок.

Колір, відображає Вашу індивідуальність J

Вибір кольорів для колясок, це окрема любов. 13 (9 стандартних кольорів + 4 кольори лімітованої колекції) стильних, яскравих чи пастельних кольорів текстилю, та 3 кольори шассі: чорний, сірий та білий. Тут Ви однозначно оберете щось для себе. Жоден бренд колясок на ринку зараз не запропонує таку широку кольорову палітру. Ви можете комбінувати різні кольори, чи обрати щось в одному кольорі.

Коляски мега зручні, маневрені та легенькі. Виготовлені з переробленого пластику, який після використання коляски знову можна переробити. Циклічне безвідходне виробницто, все геніальне – просто!

Greentom співпрацює з постачальником QCP, щоб забезпечити постійний потік високоякісних побутових пластикових відходів, як основного матеріалу, для виготовлення колясок.

«А текстиль?» - запитаєте Ви. Також виготовлений з перероблених пляшок для пиття. Високоякісне волокно, що поставляється компанією Unifi і Repreve, абсолютно безпечне та нетоксичне, з UPF - 50+ захистом від сонця, легко піддається чищенню та довговічне.

Безпека дитини понад усе!

Усі продукти та аксесуари Greentom безпечні та сертифіковані відповідно до європейських стандартів EN-1888 та EN-71- 3. Тканини та компоненти рами перевіряються на хімічні речовини, не токсичні та відповідають найсуворішим заходам з безпеки дітей. Усі продукти та аксесуари Greentom - це BPA, ПВХ та фталат.

Тільки разом ми створимо чисте майбутнє для наших дітей. Купуючи продукцію Greentom ви робите вибір у сторону якості та кращого, екологічно чистого майбутнього!!!